goedkope-keukenapparatuur

 

Goedkope keukenapparatuur

 In onze collectie vindt u een brede keus keukenapparatuur van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige merken. Te denken valt aan Neff, Atag, Bosch, Novy, Miele, Siemens, maar er zijn nog vele andere. Deze merken variëren van basic tot exclusief en luxe. Zoekt u een merk keukenapparatuur in het goedkopere segment, dan kunnen we u Etna warm aanbevelen. Etna heeft prima keukenapparatuur en verleent standaard 2 jaar all-in garantie op haar producten. Etna is een merk waar we beslist achter kunnen staan. Dankzij onze grootschalige inkoop kunnen wij onze keukenapparatuur tegen lage prijzen aanbieden. Zo betaalt u nooit teveel!

Bewonder onze goedkope apparatuur! Landelijk, klassiek, modern, hout of wit…alles mogelijk!

Zeer speciaal geprijsde apparatuur in DBasic-line collectie

Kiest u voor een DBasic-line keuken, dan pakt u extra voordeel met onze speciaal geprijsde keukenapparatuur. Binnen onze DBasic-line keukens kunnen wij keukenapparatuur scherp aanbieden vanwege twee redenen: wij verkopen véél DBasic-line keukens, en wij hebben speciale afspraken over apparatuur-prijzen met de fabrikanten. Daarnaast vindt u in deze keukenlijn een select aantal keukenopstellingen die altijd extra voordelig zijn. Met een keus uit deze uitgekiende selectie houdt u de kosten van uw keuken extra laag.

Kies minder luxe

Ook in het hogere segment keukenapparatuur is het mogelijk om voordelig te slagen. Niet alleen vanwege onze bijzondere prijzen, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor minder luxe apparaten. Ook dit scheelt in prijs. Soms is er nog voorraad van oudere modellen, deze zijn vaak goedkoper. Vraag aan onze verkoopspecialisten wat goedkope alternatieven voor keukenapparatuur zijn!

Goedkope apparatuur van DB KeukenGroep. Topkwaliteit uit Duitsland voor de laagste prijs.